Isnin, 1 Ogos 2011

Mesra PSSCPUH Polisas & Ramadan Kembali!!

Assalamualaikum semua! Alhamdulillah hari ni kita berpuasa! Kita sudah pun melangkah masuk bulan Ramadan untuk tahun ini.. Selamat Menyambut Ramadan Kareem!! Yeahh..Apekabar iman kita?? Alololooo kesian ade dah yang teguling-guling kepenatan.. Moga dalam berguling-guling kita tu, iman tetap kukuh dan dapat tahan godaan seharian.. Alah!! Takat adek makan aiskrim depan kita apelah sangat. kan3:) hehehe.. Sabar yer..

Ahak! Actually pada 30/07/11 yang lepas bersamaan dengan hari sabtu, saya telah pun dijemput (as a super senior - wahahhaa super la sangat :P agagaaa,, ) oleh PSSCPUH Polisas untuk menghadiri suatu majlis MESRA HANAFI di pantai Balok. Alhamdulillah program berjalan dengan lancar. Tahniah kepada Zhafir & the geng kerana telah berjaya melansungkan program tersebut dengan jaya nya. Seriously I'm really happy to see all of you bersama komitmen yang baru, organisasi baru & adek-adek yang baru!!! Wahhh sangat meriah kot! Laen kali jemput lah lagi yer.. hehehe..

Jom tengok kenangan di sana:)

Ready nak bertolak ke Pantai Balok.


Sampai-sampai je amek pic dulu (Dah Rutin kot:P)


Aerobik


Memperkenalkan, Zhafir Azri (Kolar Oren): Presiden PSSCPUH Sesi Jun 2011 & Helmi Said AJK Program ni.


Aktivi dalam kumpulan : Kumpulan aku rupenye!


Yeahh Senior Helmi semangat bersama adik-adik..


Memperkenalkan, Maizatul Farhanah a.k.a Mai : Timbalan Presiden 2.. Menda lah yang die cakap tu..:)


Slot En Hasmizi : Bersama Super Senior:P agagaga.. (Aku kah??) jeng3.. Puas la aku merepek kat budak-budak ni. Korang sile percaye oke? hehe..


Group 4 : Oh my group!


Lunch Time!


Jemput makan yer:)


MENTEKEDARAH ke?


After Solah, Aktiviti Pantai. : Istana Takeshi!! Means.. Istana Pasir la..


Kek ke Istana ni?


Sampai tertungging-tungging la semangat nye pasal kan. hehe..


Korang korek pasir or timbus sesuatu??


Ade bakat bajak sawah ni..


Oh dear. Istana lah.. Bentukk er.. bentuk hati.. haha..


Perasan tak ahli baru sem ni comel-comel? hehe..


Ah sudah.. bejangkit dah bentuk hati ni.. ce citer.. ce citer.. But thanx to this person (Senior Hajar) because...
v
v
v
v

Hadiahkan Senior & Super Senior Heart Shape ni.. Touching time.. Oh..
Siap name bagai.. NICE!


Seriously,, Macam teharu sket la.. hak3


Oh!


Kenangan kite!


Siape setuju makhluk-makhluk di atas ni hensem?? ( erkk kipas jgn tak kipass)


Tarik Tali!!


Korang adek-adek kena terima sebab senior & super senior korang memang gile-gile nak kena kan korang, buktinye diatas! : Sedang merancang kenakan korang oke!


Moment yang indah!


Tarik!!!!!!!!!!!!


Sesi terakhir bersama Jurulatih Abg Wan:)


Sangat gembira bila bersama korang semua. Insya Allah laen hari, laen program kita jumpa lagi:) Kita tak pernah jemu untuk berjumpa kan?? Sweet parak seyhh.. Rindu..:)

Oke2. Habis touching-touching ni, Izinkan diri mengucapakan Selamat Menyambut Ramadan, Selamat berpuasa, Berbuka, Bermoreh , Bersahur & meningkatkan amalan dalam bulan ini Insya Allah:) Moga amalan kita diterima.. ameenn..

salam..:)


p/s: Oh sedang berpuasa rupanya. Jage hati:)

3 ulasan:

H S ramli berkata...

jalan2, terjumpa blog awak pula k thirah,,,weee~~~

salam ramadhann :)

athirah berkata...

sy tak jalan2,, terus klik name awk & terus jumpe blog awak. hikhik.. thaxn for the ziarah sis:)

Are Mier berkata...

kipas y kt atas 2 gune kipas tangn or kipas elektrik..huhuhuh

Anda Juga Mungkin Meminati Ini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jasa Bonda.. Keringat Ayah..

Jasa Bonda.. Keringat Ayah..